perjantai 16. joulukuuta 2011

Merry Christmas and Happy New Year!



Haluamme kiittää yhteistyökumppaneitamme, opiskelijayhdistystovereitamme, jäseniämme ja muita yhdistyksemme toimintaa tukeneita tahoja aivan upeasta ja tapahtumarikkaasta vuodesta 2011.

Me teimme siitä yhdessä ikimuistoisen.

Toivomme kaikille teille ihanaa joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2012!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Eksyin jotenkin aivan vahingossa tänne! Ja koska netistä ei löydy aivan hirveästi tietoa estenomeista niin ajattelinkin pommittaa teidät kysymyksilläni;) Hakuajat kun lähestyvät jälleen! Eli, kuinka hyvin ootte saaneet harjoittelupaikkoja? Entä koulun ohessa jotain työpaikkoja? Onko estenomeilla valmistuttua yleensä ollut töitä? Entä opiskelu, voisitteko kertoa siitä jotain? :> Kiitti jo etukäteen!

    t. yksi utelias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi yksi utelias!

      Kiitos kysymyksistä! Harjoittelupaikkojen saaminen riippuu tosi paljon omista kiinnostuksen kohteista. Turussa niitä on tarjolla, kattavampi valikoima löytyy toki Helsingistä. Varmasti myös muualla Suomessa ollaan kiinnostuneita ottamaan estenomiharjoittelijoita. Lisäksi harjoittelun voi suorittaa myös ulkomailla! Jos omaat hyvät neuvottelutaidot, saatat saada jopa palkallisen harjoittelun. Yleensä harjoittelut suoritetaan kuitenkin palkattomina.

      Esimerkiksi kosmetiikkamyynnin puolelta saattaa saada töitä koulun ohelle, ja estenomin työnkuvaan kuuluvien töiden saaminen jo opintojen aikana on ihan omasta yritteliäisyydestä ja tuurista kiinni! Töitä kyllä löytyy, ja koulun aikana kannattaa luoda hyvät suhteet yrityksiin ja muistaa markkinoida itseänsä. Mutta mikäli löytyy kiinnostusta alaa kohtaan ja koulun hoitaa huolella, töitä löytyy varmasti!

      Opiskelu on hyvin projektipainoitteista ja itseohjautuvaa, ja koulusta saa irti juuri niin paljon kuin on itse valmis panostamaan. Kaikkea ei siis kanneta tarjottimella valmiina, vaan tietoa täytyy olla valmis etsimään. Mutta kyllä se on sen arvoista! :)

      Toivottavasti sait tästä jotain irti. Mikäli mieleesi juolahtaa vielä lisää kysymyksiä, saa meitä pommittaa myös sähköpostitse: esteri@students.turkuamk.fi

      Poista